Екипа која не зна за поразе долази у госте

Екипа која не зна за поразе долази у госте у оквиру 9. коло Друге футсал лиге Београд, и прву полусезону, затвориће екипе КМФ Интелектуалац и СК Економист.

Утакмица ће се одржати у понедељак 26-ог децембра 2016. године са почетком у 20:15, у Хали спортова Ранко Жеравица.

Екипа која не зна за поразе долази у госте
Екипа која не зна за поразе долази у госте у задњем колу на домаћи терен. Екипа СК Економиста заузима другу позију са освојених 19 поена и утакмицом мање у однос на првопласираног која има један пораз. Насупрот тога екипа Интелектуалац налази на 6 месту са 8 поена.

Екипу СК Економиста у овој полусезони краси тимска игра, позитивна енергија, борбеност и веома велика срчаност. На крилима тога у досадашњем делу првенства екипа није изгубила ни једну утакмицу. Остаје нам да видимо како ће се наша екипа томе супроставити.

Наша екипа насупрот тога никако да успостави очекивану игру, очигледно је да наша екипа игра јако добро но проценат постигнутих погодака насупрот броја шанси је и даље низак.

Позивамо све пријатеље, љубитеље футсала и верне навијаче да дођу у Халу спортова у што већем броју и подрже своје фаворите. Подржите своје фаворите у борби за бољи пласман.

Очекујемо вас. Улаз је бесплатан. Навијајмо у духу фер-плеја. Спортски поздрав!