среда , 8 фебруар 2023

Пројекат Надогради стечено знање увелико траје

Пројекат под називом „Надогради стечено знање“ за сада се успешно реализује. Пројекат који је организовало Омладинско спортско удружење КМФ Интелектуалац, под покровитељством града Београда – Канцеларије за младе угостио је своје учеснике већ две суботе.

Прве суботе су одржана предавања „Увод у предузетништво и позиционирање на тржишту“ и „Управљање пројектима и временско позиционирање“. Одзив на сам пројекат је занимљиво добар, а први утисци учесника су само позитивни.

Увод у предузетништво и позиционирање на тржишту

Управљање пројектима и временско позиционирање

Друге суботе су обрађене теме „Фактори ризика и успеха“. Где је предавач између осталог и направио разлику између старт уп фирме и микро, малих и средњих предузећа уз нагласак значаја контакта. Друго предавања је одржано на тему „Утицају социјалних мрежа и мобилних апликација у маркетингу“. Предавач је представио своју апликацију са којом је успео и кроз њу објаснио начин функционисања социјалних мрежа и апликација. На крају предавања изнео је нацрт плана како успети. Појаснио је и шта је то што је можда пресудно било да би неке друштвене мреже успеле, а неке не, као и шта је то пресудно што је одвојило Facebook, Instagram, Viber у односу на MySpace.

Следеће суботе очекује нас ново предавање. 16. јуна гост пројекта ће бити проф. Др Александар Ђоковић. За наредно дружење предвиђен је Case Study. Сва предавања се одржавају у просторијама удружења с почетком од 16:00 часова.