Пројекат Надогради стечено знање увелико траје

Пројекат под називом „Надогради стечено знање“ за сада се успешно реализује. Пројекат који је организовало Омладинско спортско удружење КМФ Интелектуалац, под покровитељством града Београда – Канцеларије за младе угостио је своје учеснике већ две суботе.

Прве суботе су одржана предавања „Увод у предузетништво и позиционирање на тржишту“ и „Управљање пројектима и временско позиционирање“. Одзив на сам пројекат је занимљиво добар, а први утисци учесника су само позитивни.

Увод у предузетништво и позиционирање на тржишту

Управљање пројектима и временско позиционирање

Друге суботе су обрађене теме „Фактори ризика и успеха“. Где је предавач између осталог и направио разлику између старт уп фирме и микро, малих и средњих предузећа уз нагласак значаја контакта. Друго предавања је одржано на тему „Утицају социјалних мрежа и мобилних апликација у маркетингу“. Предавач је представио своју апликацију са којом је успео и кроз њу објаснио начин функционисања социјалних мрежа и апликација. На крају предавања изнео је нацрт плана како успети. Појаснио је и шта је то што је можда пресудно било да би неке друштвене мреже успеле, а неке не, као и шта је то пресудно што је одвојило Facebook, Instagram, Viber у односу на MySpace.

Следеће суботе очекује нас ново предавање. 16. јуна гост пројекта ће бити проф. Др Александар Ђоковић. За наредно дружење предвиђен је Case Study. Сва предавања се одржавају у просторијама удружења с почетком од 16:00 часова.