КМФ Интелектуалац заустављен у четвртфиналу Купа

КМФ Интелектуалац заустављен у четвртфиналу Купа. У дворани Поск арена у четвртфиналном сусрету футсал Купа регион Београд гостујући састав СУМФ Српска БГД је у одличној футсал представи савладао веома добру екипу домаћина КМФ Интелектуалац. Овим поразом екипа интелектуалаца завршили  је куп такмичење у овој такмичарској сезони, па јој преостаје да се окрене првенственим утакмицама.

КМФ Интелектуалац – СУМФ Српска БГД 1:2 (0:2)

КМФ Интелектуалац заустављен у четвртфиналу Купа

Поск арена. Гледалаца: 50. Сидија: Дамир Радовић и Јелена Ристић.
Стрелци: Оровић у  39 мин. /КМФ Интелектуалац/, Милић у 5 мин. и Војиновић у 13 мин. /СУМФ Српска БГД/. Нагомилавање прекршаја: Интелектуалац 5 (2-3), Српска БГД 4 (0-4).

КМФ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ: Плужников, Тодоровић, П.Симић, Пејић, Радомировић, Нумановић, Недовић, Самарџић, Васић, Оровић и Вуковић.

СУМФ СРПСКА БГД: Дринчевић, Митровић, Кнежевић, Војиновић, Михић, Бојовић, Хрњак, Шурбатовић, Меденица и Николов.

У неизвесној футсал утакмици победа је припала дебитанту Друге футсал лиге „Београд“. Дебитант је успео да дође у вођство од два гола у првом полувремену. Домаћини су у другом полувремену заиграли јаче, постигли погодак и имали изгледне шансе за изједначење што се ипак није десило.

КМФ Интелектуалац заустављен у четвртфиналу Купа.

Нашој екипи сада остаје да се посвети првенственим мечевима, где наша екипа већ наредног викенда дочекује екипу СУМФ Сопот. А екипи СУМФ Српска желимо све најбоље у наставку куп такмичења.