Футсал дуел КМФ Интелектуалац вс СУМФ Сопот

Футсал дуел КМФ Интелектуалац вс СУМФ Сопот. Овог викенда наставља се првенство у оквиру Друге футсал лиге „Београд“, за када је заказано друго коло такмичарске сезоне.

Утакмица између „КМФ Интелектуалац“ и СУМФ „Сопот“ играце се у Хали спортова Ранко Жеравица на Новом Београду у недељу 6. новембра са почетком у 13:15 часова.

Футсал дуел КМФ Интелектуалац вс СУМФ Сопот

У оквиру овог такмичења „КМФ Интелектуалац“ ће на свом терену угостити екипу СУМФ „Сопот“ из Сопота, овогодишњег дебитанта. Подсетимо, екипа домаћина после првог кола заузима трећу позицију. Док друга екипа која ће се у недељу приказати публици, тренутно заузима осму позицију.

У циљу развоја футсал организације и футсала уопште, како истичу људи из управе, укључујући целу организацију, играче и цео стручни штаб, готово непрекидан рад довео је до дуго очекиваног сна, а то је да екипа заигра пред домаћом публиком.

Екипа састављена од играча чистог срца предвођена стручним штабом, бориће се да студенте приказе у што бољем светлу, док екипа од колега очекују подршку „шестог играча“ са трибина. Овим путем користим прилику да све љубитеље малог фудбала, позовем да у недељу у 13:15h подрже наше футсал момке.

Ово је једана од утакмица коју наша екипа „мора“ да добије. Обзиром да се после неколико година постојања екипа по први пут представља публици на Новом Београду.

Улаз је бесплатан. Футсал дуел КМФ Интелектуалац вс СУМФ Сопот.

Навијајмо у духу фер-плеја. Видимо се!