КМФ Интелектуалац у футсал Купу регион Београд

КМФ Интелектуалац у футсал Купу регион Београд. У суботу, 29-ог октобра 2016. године се игра прво коло Купа у футсалу регион Београд.

КМФ Интелектуалац ће имати за противника СУМФ Српску БГД. Утакмица између ове две футсал екипе ће се одиграти у Поск арени са почетком у 15:00 часова.

КМФ Интелектуалац у футсал Купу регион Београд

Позивамо све студенте, љубитеље футсала и верне навијаче да напуне трибине и уживају у доброј игри. Имаћете прилику да видите занимљиве футсал потезе, као и у чију корист ће се завршити ова футсал куп утакмица.

Разлог више је и то што ће противника сигурно пратити бројни навијачи, што се показало у њиховим досадашњим утакмицама. Екипа СУМФ Српска БГД је уједно и један од јако добро организованих екипа.

Нашу екипу очекује куп утакмица, а одмах након тога се враћамо првенственим утакмица где дочекујемо екипе СУМФ Сопот. Том утакмицом после дуго чекања наша екипа долази на Нови Београд и представиће се домаћој публици по први пут.

Спортски стручњаци, односно тренери екипа, су имали времена да припреме своје екипе. Но, сигурно ће и знати и имати шта да кажу својим играчим како пре почетка утакмице тако и за време утакмице. А ко ће бити бољи у томе остаје нам да видимо.

КМФ Интелектуалац у футсал Купу регион Београд. Очекујемо вас! Навијајмо у духу фер-плеја.