utorak , 19 mart 2019

DERBI KOLA Intelektualac dočekuje Palež

U 5. kolu Treće futsal lige Beograda, futsaleri KMF Intelektualca dočekuju ekipu KMF Paleža iz Obrenovca. U subotu, 10.novembra 2018. s početkom od 15:30 u Hali sportova Ranko Žeravica na Novom Beogradu.

DERBI KOLA Intelektualac dočekuje Palež

Ekipa iz Obrenovca dolazi u goste našoj ekipi nakon odigrane nerešene utakmice u derbiju predhodnog kola između KMF Paleža i Futsal Konjarnika. Ekipa iz Obrenovca pored tog nerešenog rezultata ima i dve pobede. Dok je ekipa KMF Intelektualaca ima tri vezane uzastopne prvenstvene pobede i poraz u prvom kolu tekućeg prvenstva.

Trenutno na tabeli Intelektualac zauzima drugo mesto, dok je Palež treći, ali ekipa Intelektualac ima i utakmicu više.

Ipak, KMF Palež dolazi u goste sa velikim ambicijama, dajući sebi i ulogu favoriti na ovom meču. No, moraće dobro da se oznoje, jer će ekipa KMF Intelektualkac bez sumnje strpljivo čekati svoje šanse koje će je odvesti do sva tri boda. Nema sumnje da nas očekuje pravi futsal spektakl!

U dosadašnjim međusobnim prvenstvenim susretima ova dva tima po jednu pobedu imaju oba tima, iz dve odigrane utakmice. Zanimljivo je i to da su te svoje pobede ekipe ostvarile kao domaćini.

Susret na Novom Beogradu odigraće se u subotu 10.11.2018. godine sa početkom u 15:30 časova. Vidimo se! Navijamo u sportskom duhu i fer-pleju.