Завршен пројекат Надогради стечено знање

Пројекат „Надогради стечено знање“ под покровитељством града Београда-Канцеларије за младе званично је завршен у недељу 15.07.2018. године. Пројекат који је организовало Омладинско спортско удружење КМФ Интелектуалац, како је организациони тим на завршној конференцији изложио, је успешно реализован са завидним резултатима.

У седишту удружења задњег дана пројекта организациони тим је окупљенима и заинтересованој јавност укратко изложио ток и резултате пројекта. Том приликом организациони тим се захвалио свима који су пројекта подржали. Посебну захвалност организатори су упутили граду Београду – Канцеларији за младе која је покровитељ овога пројекта.

Завршен пројекат Надогради стечено знање

Организациони тим је јавности презентовао и део коментара, утисака и оцена који су током пројекта учесници, чланови организационог тима, предавачи и стручан жири имали прилике да кроз анкете анонимно изнесу. Наглашено је да ће део тих утисака, резултата и коментара бити накадно јавно објављен. Односно, када покровитељ град Београд – Канцеларија за младе да позитивну оцену о успешно реализованом пројекту.

Како су и сами чланови организационог тима рекли ово је једно велико искуство за њих саме које ће им у многоме помоћи да и даље развијају саму организацију и локалну заједницу. Такође, свим учесницима у пројекту исти су пожелели срећу и успех. Изражавајући наду да су и сви учесници у пројекту добили добар подстицај да даље напредују. Као и да утичу на развој локалне заједнице даљом надоградњом знања али и преношењем тог знања и искустава на исту.