КМФ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ Турбуленције у сусрет новој такмичарској сезони

Почетком септембра 2018. године у спортском центру Синђелић, припреме пред почетак нове футсал сезоне започео је сад већ може рећи препознатљив „КМФ Интелектуалац“.

КМФ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ Турбуленције у сусрет новој такмичарској сезони

Управа спортског удружења који чини група ентузијаста предвођена председником, генералним секретаром и члановима управног одбора постали су свесни да је дошао моменат када је у клуб потребно начинити неколико иновативности које ће осигурати даљу стабилност. „КМФ Интелектуалац“ је претрпео извесне кадровске промене, а резултат промена ће се видети на терену када започне сезона у којој је неколико клубова истакло кандидатуру за прво место, а и ван њега.

Нови тренер КМФ Интелектуалца је вишегодишње лице из футсала, М. Марковић, некада врхунски футсал играч КМФ Еуро Мотус, КМФ Само право, КМФ ФОН и др. Док се од досадашњег тренера клуб опростио.

Када је играчки кадар у питању, ту су се заиста десиле праве турбуленције, јер клуб се опростио од Ђерића, Нумановића, Спалевића, Вуковића и Пејића. Радомировић је од управе клуба добио понуду да настави у клубу, али је он исту за сада одбио. Из клуба је отишао и вишегодишњи члан клуба, још од оснивања Л. Симић и то у КМФ Пожеревац. Из клуба су отишли и Главоњић у СК Економист, Симчевић у КМФ Српска и Мирковић у КМФ ТМФ. Управа се захвалила свим играчима и тренеру од којих се опростила на досадашњем залагању и труду у клубу. Такође, футсал екипа више неће моћи да рачуна на једног од стубова одбране, В. Јанковића који у договору са клубом одлази на позајмицу у КМФ Земун Само право.

У клубу остају капитен из прошле сезоне Д. Томашевић, а ту су и Н. Арсовић, Л. Самарџић, Г. Недовић и С. Перовић. А наравно турбуленције не би биле праве када у клуб не би дошла позната имена Ј. Станић, Б. Милићевић, С. Јовановић и Р. Манић  из КМФ ФОНа, Н. Јеремић из СК Економиста, Л. Мартиновић и М. Јевтовић из КМФ Само право, а у клуб се вратио и искусни голман М. Милосављевић из СУМФ Српска БГД. Из управе су објавили и неколико нових лица која се до сада нису опробали у званичним футсал такмичењима.

И у самој организацији се десило неколико иновативности, освежења су стигла кроз прикључивање неких нових лица која ће одређеним сегментима унутар саме организације дати напредак, имиџ и препознатљивост којој теже сви у „КМФ Интелектулац“.

Н.Стојановић је нови представник клуба.

У склопу припрема за нову сезону наш футсал клуб је одиграо неколико пријатељских утакмице:

СУМФ Офтал Ц – КМФ Интелектуалац   1 : 5
КМФ Интелектуалац – Грочански футсал клуб  5 : 2
КМФ Динамо Панчево  – КМФ Интелектуалац  4 : 2

Футсал клуб и читаву омладинско спортску организацију и даље прате и подржавају пријатељи, медијски покровитељи, партнери и сарадници који су то чинили и до сада. Од водећих људи и читаве организације долазе само речи захвалности и поштовања према истима, али и најављују подршку од неких нових сарадника.

Један од нових партнера је и Рукометни клуб Синђелић.