Студенград уз орлове на клупицама – ЕП 2015

Студенград уз орлове на клупицама – ЕП 2015. Наши кошаркаши и ове године изгледају незаустављиво! Убедљиво најјачу групу на првенству прошли су, за сада, без ожиљка. Победе против Шпаније, Немачке, Исланда, Турске и Италије врло су јасно показале квалитет и амбиције момака у црвеним дресовима. Међутим, очекују нас тек најтеже степенице ка трону Европе.

Студенти су прошле године сложно пратили догађаје на „клупицама“ у Студентском граду, а тако ће бити и овог септембра почев од 1/8 финала.

Студенград уз орлове на клупицама - ЕП 2015

Студенград уз орлове на клупицама – ЕП 2015. Удружења студената Дома 2 у сарадњи са удружењима осталих домова из Студентског града организоваће гледање утакмица завршнице европског првенства у кошарци. Како истичу из удружења, прошле године чак 1500 студената са лица места пратило је четвртфинале, полуфинале, као и финални сусрет. Незаборавна атмосфера коју су студенти прошле године приредили била је директно преношена и на РТС-у, а креативни изливи неких колега обишле су свет. Самој репрезентацији и читавом тиму орлова је то сигурно био огроман ветар у леђа.

Студенград уз орлове на клупицама - ЕП 2015

Организатори су Удружења студената Студентског града. Догађај помажу Установа студентски Центар „Београд“, Дом културе Студентски град, удружење Интелектуалац и РТВ Студентски град. Партнери су Рода (поносни спонзор кошаркашке репрезентације Србије), туристичка агенција Октопод травел, Red Bull и студентски спортски сајт Спортиндекс. Видимо се!

Аутор: Ненад Ружић