Србија искључила Нокиу! Стотине студената гледало меч у Студењаку

Србија искључила Нокиу! Стотине студената гледало меч у Студењаку. Кошаркашка репрезентација Србија пласирала се у четвртфинале Европског првенства победом против Финске, резултатом 94:81.

Оно што треба да радује све студенте у Београду јесте да наредне успехе Орлова могу пратити у правој, навијачкој атмосфери у Студентском граду.

Србија искључила Нокиу! Стотине студената гледало меч у Студењаку

Преко 600 студената уживало је у лепом дану и у утакмици наших кошаркаша. Удружења студената Студентског града на прави начин је организовало гледање меча. Студентски центар, Дом културе Студентски град, Рода, Red Bull, туристичка агенција Октопод, KBC Net, Sity expert, радио телевизија Студентски град, Интелектуалац и Спортиндекс учинили су све да колеге утакмицу гледају како доликује. Пригодан програм и сјајне партије Радуљице, Симоновића и осталих репрезентативаца палиле су атмосферу.

Србија искључила Нокиу! Стотине студената гледало меч у Студењаку

Наредна утакмица на програму је четвртфинале против Чешке које се игра у среду, 16. септембра. Организатори најављују невероватна изненађења- Хајде да померимо границе и помогнемо нашим кошаркашима.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Промоција студентског спорта

Студентски спортски сајт Спортиндекс позива све који наступају за своје факултете да на догађај дођу у дресовима својих екипа. Тиме на прави начин можемо да најавимо нову сезону студентског спорта и директно позовемо што више колега да улепшају предстојећу сезону.

Извор: www.sportindeks.rs