Против КМФ Коњарник у наставку сезоне

У утакмици 6. кола треће футсал лиге Београда одмериће снаге футсалери КМФ Интелектуалца и Футсал Коњарника. Меч је заказан за понедељак, 19.фебруара 2018. године.

Против КМФ Коњарник у наставку сезоне

У наставку првенства Треће лиге Србије КМФ Интелектуалац прву утакмицу играће на домаћем терену. На Новом Београду,  у Хали спортова Ранко Жеравица с почетком од 18:10. Као и на почетку сезоне, у првој утакмици изабраници тренера измериће снаге са футсалерима КМФ Коњарника. На старту такмичења Треће лиге Београда сутрашњи противник је био успешнији. Резултатом 7:2 славио је Коњарник на свом терену. Да ли су футсалети Интелектуалца спремни за реванш и бољи старт у наставку првенства или ће КМФ Коњарник , као и на почетку сезоне оправдати улогу фаворита?

Након првог дела сезоне КМФ Коњарник заузима другу позицију на табели, уз уписаних 10 бодова. Једини пораз у полусезони КМФ Коњарник је доживео у другом колу Треће лиге Београда од КМФ Палежа (5:7) , док је бодове у последњем колу поделио на гостовању на Бањици (3:3). Бољи су били од КМФ Интелектуалца, КМФ Колубаре и Грочанског футсал клуба.

КМФ Интелектуалац је полусезону завршио на четвртој позицији уз освојених 6 бодова. Први део сезоне футсалери су играли по систему топло-хладно. Прво су доживели пораз од КМФ Коњарника (2:7) ,затим уписали победу над Грочанским футсал клубом (3:2). У трећем колу футсал лиге Београда доживели су пораз од КМФ Палежа (5:3), док су на домаћем терену савладали КМФ Бањицу (4:3). У последњем колу првог дела сезоне КМФ Колубара била је бољи противник и славила победу од 11:5.

На крају првог дела сезоне прву позицију држи КМФ Колубара, прате их КМФ Коњарник и КМФ Палеж на другој и трећој позицији. Четврто место на табели припада КМФ Интелектуалцу , док се на зачељу табеле налазе Грочански футсал клуб и КМФ Бањица.