Пораз КМФ Интелектуалца у првом колу футсал лиге

У првом колу Треће футсал лиге „Београд“ у Хали спортова „Ранко Жеравица“ на Новом Београду КМФ Интелектуалац је поражен од Грочанског футсал клуба резултатом 0:4 (0:0).

Пораз КМФ ИНТЕЛЕКТУАЛЦА у првом колу футсал лиге

Прво полувреме протекло је у рововској борби оба противника, без великог броја шанси. Најбољу прилику у првом полувремену пропустио је играч КМФ Интелектуалац Л. Мартиновић када је из контра напада шутирао тик поред гола одличног голмана гостију.

Друго полувреме су боље отворили гости из Гроцке који у вођство  долазе после лепе акције целе екипе. Док је егзекутор  искусни Секулић у 23 минуту.  Кренули су тада играчи КМФ Интелектуалац агилније у напад, али су искусни играчи Грочанског футсал клуба имали решења за нападе Манића, Јеремића, Недовића. И како то увек бива казна долази из две полушансе. До предности од два гола гости долазе аутоголом капитена домаћих Н. Јеремића у 34. минуту. Док на 0:3 повећава један од најбољих футсал играча на београдским теренима Владимира „Хонде“ Петровића у 36. минуту, после неспретне интервенције у одбрани КМФ Интелектуалац. Коначан резултат поставља Марашевић у 38. минуту.

У другом колу Треће футсал лиге „Београд“ КМФ Интелектуалац гостује новом члану овог такмичења СУМФ Офтал Ц. Према за сада не потврђеним информацијам та утакмица ће бити одложена. Уколико се то испостави као тачно, екипа ће имати довољно времена да извуче поуке из овог пораза и пресабере своје редове.