Интелектуалац победом започео другу полусезону

У новобеоградском храму спорта на почетку друге полусезоне Друге футсал лиге „Београд“ домаћи састав КМФ Интелектуалац је у одличној футсал представи савладао веома добру екипу гостију Грочанског футсал клуба.

КМФ Интелектуалац – Грочански футсал клуб  6:2 (1:1)

Интелектуалац победом започео другу полусезону

Спортска хала Ранко Жеравица, Нови Београд. Гледалаца око 30.

Судијски двојац: Предраг Лазаревић и Никола Рабреновић (Бг).

КМФ Интелектуалац: Милосављевић, Недовић, Оровић, Пејић, Самарџић, Јеличић, Нумановић, Ђерић, Васић, Симић и Вуковић

Грочански футсал клуб: Максимовић, Петровић, Павловић, Балаћ, Младеновић, Џодић, Милић и Живковић.

Стрелци: Јеличић 6. и 30. мин, Пејић 22. мин, Самарџић 24. мин, Оровић 36. мин, Недовић 37. мин. /КМФ Интелектуалац/, Балаћ 13. и 36. мин. /Грочански футсал клуб/

Жути картони: Недовић /КМФ Интелектуалац/ и Милић /Грочански футсал клуб/

Екипа Интелектуалца отпочела је другу полусезону победом на домаћем терену. Домаћин је наставак првенства отворио раним поготком Јеличића, који је уследио након бравурозне асистенције капитена Пејића. На половини првог полувремена гости изједначују и са тим резултатом се одлази на одмор. Прво полувреме је обележило и неколико неискоришћених шанси на обе стране, где су се истакли голмани сигурним одбранама.

У другом полувремену, одмах на почетку, домаћин користи полуконтру и након аситенције Недовића капитен Пејић постиже погодак и екипа Интелектуалца долази до новог вођства.

Да би се само након два минута и Самарџић уписао у листу стрелаца. Неколико минута касније новајлија у редовима домаћина Јеличић постиже и свој други погодак веома добрим шутем са девет метара у супротан угао голмана гостију. Након четвртог поготка екипа Интелектуалца почиње да игра опуштеније и много сигурније. Ипак, после неспретно изгубљене лопте домаћина у својих девет метара гости постижу погодак. У истом минуту Оровић повећава резултат домаћина за сигурну завршницу. Минут касније Недовић ставља тачку за коначних 6:2 и прву победу Интелектуалца у другој полусезони.

Голман домаћих се и поред два примљена гола истакао веома сигурним одбранама. А у самом финишу утакмице на гол домаћина стао је и резервни голман Вуковић, који је наставио серију добрих одбрана. Вуковићу је то био деби у овој такмичарској сезони.

Екипа Грочанског футсал клуба у ову полусезону ушла је са прилично промењеним саставом, па су и поред високог пораза од стране домаћина приказали веома завидну игру.

Утакмицу су пратили навијачи оба клуба навијајући у фер-плеј духу.