Четврту проверу Интелектуалаци имали против Економиста

Четврту проверу Интелектуалаци имали против Економиста пред почетак друге полусезоне. СК Економист се након прве полусезоне у овој такмичарској години налази на првом месту Друге футсал лиге „Београд“.

Четврту проверу Интелектуалаци имали против Економиста

КМФ Интелектуалац – СК Економист 0:3 (0:0)

ИМР Раковица. Гледалаца око 20. Судија: М. Лазаревић

Четврту проверу Интелектуалаци имали против Економиста на којој су поред недовољно уиграности имали и лошу реализацију. Прегршт прилика и веома добрих шанси опет нису крунисани головима.

На другој страни екипа гостију и поред неколико грешака одиграла утакмицу на завидном нивоу и уз веома висок ритам. Екипа гостију постигла голове из свих указаних шанси.

Голмани код домаћина су били на свом препознатљивом нивоу, али су ипак имали мање среће од голмана гостију који као да је зачарао своју мрежу.

И у једној и у другој екипи је изостало неколико играча, због приватних обавеза. Вероватно је то и код једних и код других допринело оваком резултату, но овог пута резултат је у другом плану.

Наша екипа наставља високим темпом да се припрема за наредну такмичарску сезону. Ово је за нашу екипу први припремни период оваквог темпа. Надамо се да ће из овако квалитетних припрема изаћи најбоље.

Припремна фаза коју је наш спортски стратег припремио је веома напорна, али такве припреме су се показале као веома делотворене.

Будите уз нашу екипу. Навијамо у спортском духу и духу фер-плеја.