ponedeljak , 21 septembar 2020

Završen projekat Nadogradi stečeno znanje

Projekat „Nadogradi stečeno znanje“ pod pokroviteljstvom grada Beograda-Kancelarije za mlade zvanično je završen u nedelju 15.07.2018. godine. Projekat koji je organizovalo Omladinsko sportsko udruženje KMF Intelektualac, kako je organizacioni tim na završnoj konferenciji izložio, je uspešno realizovan sa zavidnim rezultatima.

U sedištu udruženja zadnjeg dana projekta organizacioni tim je okupljenima i zainteresovanoj javnost ukratko izložio tok i rezultate projekta. Tom prilikom organizacioni tim se zahvalio svima koji su projekta podržali. Posebnu zahvalnost organizatori su uputili gradu Beogradu – Kancelariji za mlade koja je pokrovitelj ovoga projekta.

Završen projekat Nadogradi stečeno znanje

Organizacioni tim je javnosti prezentovao i deo komentara, utisaka i ocena koji su tokom projekta učesnici, članovi organizacionog tima, predavači i stručan žiri imali prilike da kroz ankete anonimno iznesu. Naglašeno je da će deo tih utisaka, rezultata i komentara biti nakadno javno objavljen. Odnosno, kada pokrovitelj grad Beograd – Kancelarija za mlade da pozitivnu ocenu o uspešno realizovanom projektu.

Kako su i sami članovi organizacionog tima rekli ovo je jedno veliko iskustvo za njih same koje će im u mnogome pomoći da i dalje razvijaju samu organizaciju i lokalnu zajednicu. Takođe, svim učesnicima u projektu isti su poželeli sreću i uspeh. Izražavajući nadu da su i svi učesnici u projektu dobili dobar podsticaj da dalje napreduju. Kao i da utiču na razvoj lokalne zajednice daljom nadogradnjom znanja ali i prenošenjem tog znanja i iskustava na istu.