petak , 29 maj 2020

Projekat Nadogradi stečeno znanje uveliko traje

Projekat pod nazivom „Nadogradi stečeno znanje“ za sada se uspešno realizuje. Projekat koji je organizovalo Omladinsko sportsko udruženje KMF Intelektualac, pod pokroviteljstvom grada Beograda – Kancelarije za mlade ugostio je svoje učesnike već dve subote.

Prve subote su održana predavanja „Uvod u preduzetništvo i pozicioniranje na tržištu“ i „Upravljanje projektima i vremensko pozicioniranje“. Odziv na sam projekat je zanimljivo dobar, a prvi utisci učesnika su samo pozitivni.

Uvod u preduzetništvo i pozicioniranje na tržištu

Upravljanje projektima i vremensko pozicioniranje

Druge subote su obrađene teme „Faktori rizika i uspeha“. Gde je predavač između ostalog i napravio razliku između start up firme i mikro, malih i srednjih preduzeća uz naglasak značaja kontakta. Drugo predavanja je održano na temu „Uticaju socijalnih mreža i mobilnih aplikacija u marketingu“. Predavač je predstavio svoju aplikaciju sa kojom je uspeo i kroz nju objasnio način funkcionisanja socijalnih mreža i aplikacija. Na kraju predavanja izneo je nacrt plana kako uspeti. Pojasnio je i šta je to što je možda presudno bilo da bi neke društvene mreže uspele, a neke ne, kao i šta je to presudno što je odvojilo Facebook, Instagram, Viber u odnosu na MySpace.

Sledeće subote očekuje nas novo predavanje. 16. juna gost projekta će biti prof. Dr Aleksandar Đoković. Za naredno druženje predviđen je Case Study. Sva predavanja se održavaju u prostorijama udruženja s početkom od 16:00 časova.