ponedeljak , 21 septembar 2020

Poraz KMF Intelektualca u prvom kolu futsal lige

U prvom kolu Treće futsal lige „Beograd“ u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu KMF Intelektualac je poražen od Gročanskog futsal kluba rezultatom 0:4 (0:0).

Poraz KMF INTELEKTUALCA u prvom kolu futsal lige

Prvo poluvreme proteklo je u rovovskoj borbi oba protivnika, bez velikog broja šansi. Najbolju priliku u prvom poluvremenu propustio je igrač KMF Intelektualac L. Martinović kada je iz kontra napada šutirao tik pored gola odličnog golmana gostiju.

Drugo poluvreme su bolje otvorili gosti iz Grocke koji u vođstvo  dolaze posle lepe akcije cele ekipe. Dok je egzekutor  iskusni Sekulić u 23 minutu.  Krenuli su tada igrači KMF Intelektualac agilnije u napad, ali su iskusni igrači Gročanskog futsal kluba imali rešenja za napade Manića, Jeremića, Nedovića. I kako to uvek biva kazna dolazi iz dve polušanse. Do prednosti od dva gola gosti dolaze autogolom kapitena domaćih N. Jeremića u 34. minutu. Dok na 0:3 povećava jedan od najboljih futsal igrača na beogradskim terenima Vladimira „Honde“ Petrovića u 36. minutu, posle nespretne intervencije u odbrani KMF Intelektualac. Konačan rezultat postavlja Marašević u 38. minutu.

U drugom kolu Treće futsal lige „Beograd“ KMF Intelektualac gostuje novom članu ovog takmičenja SUMF Oftal C. Prema za sada ne potvrđenim informacijam ta utakmica će biti odložena. Ukoliko se to ispostavi kao tačno, ekipa će imati dovoljno vremena da izvuče pouke iz ovog poraza i presabere svoje redove.