četvrtak , 2 jul 2020

KMF Intelektualac ubedljiv na otvaranju prolećnog dela prvenstva

U osmom kolu Treće futsal lige „Beograd“  KMF Intelektualac je gostovao u hali SC „Slodes“ i potpuno se revanširao domaćem Gročanskom futsal klubu za poraz u prvom delu prvenstva.  Konačan rezultat  je bio 1:7 (1:2) čime se KMF Intelektualac osamio na trećem mestu tabele prvenstva.

Posle početnog ispitivanja strana KMF Intelektualac  je iskoristio prvu izglednu šansu i  već u drugom minutu je poveo preko J. Stanića. Usledio je deo igre koji je podsećao na utakmicu ova dva rivala iz prvog dela prvenstva, sa mnogo čvrstih duela, taktičkog nadmudrivanja bez mnogo prilika za gol. Igrači iz Grocke dolaze do izjednačenja u 39. minutu golom A. Balaća, dok u istom minutu igrači KMF Intelektualac opet dolaze do vođstva golom M. Petrovića čime je postignut konačan rezultat prvog poluvremena.

U drugo poluvreme KMF Intelektualac je ušao agresivnije  i takva igra je dovela do dva brza gola.  

U 21 minutu prvo je svoj drugi gol na utakmici upisao J. Stanić, da bi se u istom minutu u listu strelaca upisao i S. Jovanović. Golman B. Milićević je nastavio sa dobrom igrom iz prvog poluvremena i uz pomoć svojih saigrača je  uspešno odbijao sve napade domaćih. Na 1:5 je svojim drugim golom u 29. minutu povisio M.Petrović. U narednim minutama igrači KMF Intelektualac su „spustili loptu“ i strpljivo gradili akcije, i nisu dozvolili iskusnim igračima Gročanskog futsal kluba da ozbiljnije ugroze njihov gol. Prepuštanje terena domaćima je dovela da do kraja igrači KMF Intelektualac postignu još dva gola. Prvo je to učinio povratnik u redove KMF Intelektualac i najveće pojačanje u ovom prelaznom roku V. Janković u 37 minutu, dok je konačnih 1:7 postavio svojim het trikom M. Petrović u 39 minutu.

Ekipa trenera M.Markovića u ovoj utakmici je pokazala strpljivu i disciplinovanu igru na mnogo višem nivou nego u prvom delu prvenstva. Pobedi su doprinele sigurne odbrane B. Milićevića koje su unosile potrebnu sigurnost u ekipu, kao i  raspoloženi igrači u napadu i čvrsti u odbrani.

U sledećem kolu KMF Intelektualac će na domaćem terenu dočekati ekipu KMF Oftal C u kojoj će biti favorit i nadamo se započeti  uspešnu seriju pobeda u drugom delu Treće futsal lige „Beograd“.