уторак , 14 новембар 2017

Najava dogadjaja

Startuje Kup: Isti protivnik, novi motivi

Futsaleri KMF Intelektualac igraće četvrtinu finala kupa region Beograda dok će im protivnik biti prošlonedeljni prvenstveni rival Gročanski futsal klub. Utakmica će se odigrati u subotu 11. novembra sa početkom od 14:30. Utakmica se igra u Sportskom centru Slodes, na neutralnom terenu. Podsetimo, KMF Intelektualac je prošlog vikenda, u 2. kolu Treće futsal lige Beograda na domaćem terenu trijumfovao protiv ... Opširnije »

Trofej Vidovdan 2017

Futsal turnir i turnir u basketu 3na3 pod nazivom „Trofej Vidovdan 2017“ odrzaće se između 24. juna i 02.jula 2017. godine na otvorenim terenima u Studentskom gradu. Turnir će se igrati u najvećem delu između 17:30 i 22:30 časova (pod reflektorima), osim prvog dana kada je početak takmičarskog dana planiran nešto ranije. Ovaj turnir organizuje KMF Intelektualac i Udruzenja studenata Doma ... Opširnije »

Dan studenata 4. April

Tradicionalni koncert povodom Dana studenata 4. april biće održan i ove godine 4. aprila 2017. na platou Studentskog grada u organizaciji Udruženja studenata Studentskog grad i našeg udruženja Intelektualac. Pokrovitelj tradicionalnog koncerta povodom Dana studenta 4. april je Ustanove studentski Centar „Beograd“. Na ovogodišnjem koncertu nastupaju Divlje jagode, Beso de loco, Ulični psy, Maljčiki, The Socks i Nightfall. Koncert počinje u 18:00 sati i ... Opširnije »

KMF Intelektualac ide u goste na Banjicu

Utakmica SUMF Banjica vs KMF Intelektualac odrzaće se u nedelju 12-og marta 2017. godine sa početkom u 21:30, u SC Banjica. Ekipa Omladinsko sportskog udruženja KMF Intelektualac ide u goste debitantu u Drugoj futsal ligi „Beograd“. Naša ekipa sabira svoje redove nakon poraza u prethodnoj utakmici, u kojoj je pored iskustva našoj ekipi nedostajala i sreća. Pozivamo sve studente, ljubitelje futsala i ... Opširnije »

KMF Intelektualcu u goste dolazi pretedent za viši rang

Ekipi Intelektualca u goste dolazi pretedent za viši rang KMF Samo pravo. Utakmica se igra u Hali sportova Ranko Žeravica 04.03.2017. sa početkom u 20:15 časova. Ekipa koja se nalazi na drugom mestu na tabeli dolazi u goste našem futsal klubu i to u ulozi favorita. Da li će tu ulogu opravdati ostaje nam da vidimo. Naša ekipa rasterećeno ulazi u ... Opširnije »

Revanš meč između KMF Sopota i KMF Intelektualac

Nakon pobede na domaćem terenu u prvoj polusezoni, ekipa Intelektualca ide na revanš u Sopot, kojoj je protivnik istoimena ekipa. Utakmica između ova dva tima će se odigrati 25-og februara 2017. godine u 19:15 u hali u Sopotu. Pokazalo se u prvoj utakmici da je ekipa Sopota za respekt, a ako uzmemo u obzir da su vidno ojačali u prelaznom ... Opširnije »

Ekipa koja ne zna za poraze dolazi u goste Intelektualcu

Deveto kolo Druge futsal lige Beograd, i prvu polusezonu,  zatvoriće ekipe KMF Intelektualac i SK Ekonomist. Utakmica će se održati u ponedeljak 26-og decembra ove godine sa početkom u 20:15, u Hali sportova Ranko Žeravica. KMF Intelektualac u zadnjem kolu na domaćem terenu dočekuje ekipu SK Ekonomist, koja ne zna za poraz. Ekipa gostiju zauzima drugu poziju sa osvojenih 19 poena i ... Opširnije »

Intelektualac ide u goste Srpskoj BGD

U osmom kolu Druge futsal lige Beogarad zaigrace ekipe KMF Intelektualac i SUMF Srpska BGD.  Utakmica ce se odrzati u subotu 17-og decembra, 2016. godine u 20:30 u Posk areni. U ovom kolu ekipa KMF Intelektualac ide u goste veoma dobro plasiranom debitantu ekipi Srpska BGD. Pobeda za obe ekipe je imprerativ, ali Intelektualac ulogu favorita prepusta domacinu koji se ... Opširnije »

Borba za bolji plasman

Ulazimo u VII kolo Druge futsal lige „Beograd“. U ovom krugu snage će odmeriti KMF Intelektualac i SUMF Obilić. Utakmica će se odigrati u subotu 10. Novembra u 13:15h u Hali sportova Ranko Žeravica na Novom Beogradu. Našoj ekipi je potreban dobar rezultat kako bi ostali u gornjem delu tabele, a za ostavarenje istog očekujemo da ćete baš Vi doći ... Opširnije »

Pretedent za viši rang kao protivnik KMF Intelektualcu

Utakmica između KMF Intelektualac i ekipe KMF Handy United će se odigrati u subotu 26. 11. 2016. godine sa početkom u 18:30 h u SC Banjica. Podsetimo da je KMF Intelektualac u prethodnom kolu odigrao nerešenu utakmicu sa ekipom SUMF Banjica. Sada imamo 7 osvojenih poena i zauzimamo treće mesto na tabeli, dok je ekipa KMF Handy United petoplasirana. Ekipe ... Opširnije »