КМФ Интелектуалац против Грочанског футсал клуба трећи пут ове сезоне

У оквиру 7. кола Треће футсал лиге  Београда, футсалери КМФ Интелектуалца гостоваће екипи Грочанког футсал клуба. У недељу, 25.фебруара 2018. с почетком од 16:30 у спортском центру Слодес.

КМФ Интелектуалац против Грочанског футсал клуба трећи пут ове сезоне

У претходним сусретима ова два клуба су била су прилично изједначена, али бољи скор и укупни резултат припада КМФ Интелектуалцу. Први окршај између КМФ Интелектуалца и Грочанског футсал клуба одиграо се у другом колу Треће футсал лиге Беорада. Тада је у Хали спортова Ранко Жеравица, славио КМФ Интелектуалац резултатом 3:2. Следеће надметање ова два клуба одржало  се у оквиру четвртфиналне утакмице ФСС регион Београда, када је такође КМФ Интелектуалац био бољи и уписао победу од 4:1.

КМФ Интелектуалац у претходном колу је поражен од стране КМФ Коњарника резултатом 0:4. Док је Грочански футсал клуб такође изгубио у шестом колу Треће футсал лиге Београда од тима из Колубаре резултатом 3:6. Оба тима се налазе на средини табеле без шансе за пласман у виши ранг.  КМФ Интелектуалац заузима четврту позицију уз уписаних 6 бодова. Грочански футсал клуб са освојених 3 бода на петој позицији. На челу табеле налази се Колубара са освојених 16 бодова, прате је КМФ Коњарник и КМФ Палеж са уписаних 13 бодова. Док је на зачељу табеле КМФ Бањица, са два уписана бода.

Хоће ли КМФ Интелектуалац успети трећи пут ове сезоне да се избори са неугодном екипом Грочанског футсал клуба? Или ће ипак Грочански футсал тим уписати прву победу над Интелектуалцима и успети да им се реваншира за два пореза у сезони ? Сазнајте у недељу од 16:30 у спортском центру Слодес.