КМФ Интелектуалац до прве победе

У трећем колу Треће футсал лиге „Београд“  КМФ Интелектуалац забележио је прву победу против новајлија у овом такмичењу КМФ Бјанконери. У хали СЦ Раковица  коначан резултат  је био 7:4 (2:2). Утакмицу је обележио велики број прекршаја, одличне одбране домаћег голмана Б. Милићевића и расположени Л. Мартиновић.

КМФ Интелектуалац до прве победе

Почетак утакмице је припао домаћима, али су гости први дошли до предности из контра напада Н. Милосављевић у 6 минуту. После само минут вечерас одлични Л. Мартиновић је са два гола преокренуо резултат у корист КМФ Интелектуалац. Да се на полувреме оде у егалу побринуо се најбољи играч гостију на утакмици В. Благојевић у 11 минуту.

Друго полувреме је донело праву борбу са обе стране, играло се у пољу без много шанси за голове. Такав начин игре је проузроковао и велики број прекршаја са обе стране – седам за КМФ Интелектуалац, док су гости начинили чак девет прекршаја. Први гол из казненог ударца је постигао Л. Мартиновић у 31 минуту, док је исто поновио и у 35 минуту за 4:2 и свој четврти гол. У тим тренуцима је праве бравуре на голу правио голман домаћих Б. Милићевић који је одбио све нападе гостију.

КМФ Интелектуалац до прве победе

На 5:2 из још једног казненог ударца повисио је капитен КМФ Интелектуалац Н. Јеремић у 37 минуту. У истом минуту на 6:2 је повисио искусни М. Јевтовић из одличне акције домаћих. Први казнени ударац за Бјанконере футсал је у гол претворио В. Благојевић у 38 минуту. У 40 минуту је М. Јевтовић после још једног казненог ударца повисио на 7:3, док је коначни резултат постигао В. Благојевић из казненог ударца на 33 секунде до краја.

КМФ Интелектуалац очекују две првенствене утакмице у веома кратком периоду такође са новајлијама у лиги Футсал Требиње и одложени меч са СУМФ Офтал-Ц. А томе предходи утакмица купа против друголигаша КМФ Колубаре.