Искуство и срећа на страни КМФ Само право

Искуство и срећа на страни КМФ Само право. Како смо и најавили, дерби кола, баш то је и било приказано љубитељима игре на „петопарцу“. КМФ Само прво на свом терену у веома узбудљивом мечу, пуном прилика, победио КМФ Интелектуалац.

Искуство и срећа на страни КМФ Само право

Раковица, ИМ Раковица. Гледалаца око 50.

Судијски двојац: Никола Алексић и Предраг Лазаревић

Стрелци:  Марковић 6 мин., Синђић 30 и 35 мин. и Марковић Б. 32 мин. /КМФ Само право/, Недовић 22, 38 мин.  и  Радомировић 34 мин. /КМФ Интелектуалац/.

КМФ Само право: Томић, Грујић, Талић, Марковић, Ранђеловић, Радосављевић, Мекић, Цимбаљевић, Синђић, Марковић и Павловић.

КМФ Интелектуалац: Милосављевић, Оровић, Пејић, Самарџић, Недовић, Радомировић, Васић, Арсовић, Карић и Вуковић

Жути картони: Самарџић 19 мин. /КМФ Интелектуалац/ и Талић 26 мин. /КМФ Само право/

У спортској дворани ИМ Раковица, утакмицу је пратило око 50-ак љубитеља игре на „петопарцу“ и верних навијача оба клуба. Опет на самом старту утакмице почетничка одмеравања и опет из одмеравања КМФ Интелектуалац одлази на одмор са голом заостатка. Искусна екипа предвођена футсал стратегом Алиловићем је веома добро одолевала нападима, а уједно и веома добро нападала.

Одмах на почетку другог полувремена КМФ Интелектуалац надокнађује заостатак и тек тада наступа прави футсал спектакл. Екипа КМФ Интелектуалац неколико јако добрих шанси није успела да материјализује поготком, противних то користи и врло брзо стиче два поготка предности. КМФ Интелектуалац се опет враћа у игру на шест минута пре крај када је резултат био 3:2 за домаћина. Али минут након тога домаћин опет увећава предност, да би екипа интелектуалца на два минута пре краја увела утакмицу у неизвесну завршницу постигавши нови погодак за 4:3, када обе екипе поседују по пет прекршаја. Прво је са десет метара прилику имао домаћин да стави тачку на утакмицу, али голман гостију бива успешнији. А онда је на осам секунди пре краја утакмице, стрелац првог и трећег поготка имао прилику да интелектуалцима донесе бод али томе се испречила пречка али и срећа која на овој утакмици дефинитивно није била уз екипу гостију.

Као што смо и највљивали, обе футсал екипе на основу приказаног су биле одлично припремљене за меч од искусних футсал стратега Алиловића и Крсмановића који су овом утакмицом још једном показали да су велики футсал тренери. Искуство и срећа на страни КМФ Само право