četvrtak , 2 jul 2020

Trofej Vidovdan 2019

Trofej Vidovdan 2019 – futsal turnir i turnir u basketu 3na3 održaće se između 28. juna i 04.jula 2019. godine na otvorenim terenima u Studentskom gradu.

Trofej Vidovdan 2019 će se igrati u najvećem delu između 17:00 i 23:30 časova (pod reflektorima). Samo takmičenje će trajati 4 dana (što će u velikoj meri zavisti od vremenskih uslova).

Trofej Vidovdan 2019

Ovaj turnir organizuje KMF Intelektualac i Udruženja studenata Doma 1, Doma 2, Doma 3 i Doma 4 Studentski grad. Podršku pružaju Ustanove studentski Centar „Beograd“, Savez studenta Beograd i RTV Studentski grad. Pravo nastupa imaju mladu, ali organizatori zadržavju pravo da pozovu i prijatelje koji će biti stariji od predviđenog godišta.

RTV Studentski grad će uživo putem FB prenositi finalne utakmice u oba sporta za sve one koji žele da podrže svoje ekipe a nisu u mogućnosti da prisustvuju.

Ekipe će se boriti za pehare i novčane nagrada za najbolje plasirane u oba predviđena sporta. Dok najboljeg strelca u futsalu i MVP igrača u basketu 3na3 očekuje nagradno putovanje koje dodeljuje naš partner GO2travelling.

Kako ovaj događaj ima za cilj druženje, pozivamo vas da se opustite i uživate sa nama.

Organizatori su pripremili i vredne nagrade za navijače i sve prisutne kroz nagradne igre. Očekujemo vas!