субота , 5 септембар 2020

ФУТСАЛ КЛУБ

  • ОПИС
  • СТРУЧНИ ШТАБ
  • ТИМ
  • ТАБЕЛА Треће футсал лиге „Београд“
Од 2008. године постојимо као секција малог фудбала. Секција је била састављена од младих људи, превасходно студената, који су се бавили спортом, али су уједно и били учлањени у различита омладинска удружења. Након неколико година рада и деловања појединаца у склопу удружења грађана и спортске (футсал) секције долази се на идеју да све обједини у једну целину и да као таква организација настави са јавним наступима.

Одмах по регистрацији у АПР-у наша организација постаје пуноправни члан Фудбалског савеза Београда. Наша спортска организација (футсал клуб) у ФСБ почиње да се такмичи у Другој футсал лиги „Београд“ у такмичарској сезони 2014/15 где се такмичимо пуне три године. Од такмичарске сезоне 2017/18 лига мења назив у Трећа футсал лига „Београд“ где настављамо да се такмичимо.

У првим годинама постојања значајнију подршку пружају четири Удружења студента Студентско града, а након неколико година постојања подршка постојању футсал клуба добија много  шири формат.

Футсалери су млади перспективни и успешни образовани људи или студенти који од првих дана свог познанства остављају срце на терену једни за друге. Па тако кроз године постојања играчки кадар је постао и јесте спој младости и искуства.