петак , 12 јануар 2018

Intervjui

Volontiranjem se dobija nesto vrednije od novca

S obzirom na to da je studentkinja četvrte godine menadžmenta u sportu, volontiranje joj pomaže da svo znanje stečeno na fakultetu primeni u praksi tako što će biti deo organizacije sportskih događaja u Beogradu. Nije od volontera koji gledaju utakmice kada takmičenje počne već obraća pažnju na detalje oko terena i samu organizaciju. Pored volontiranja na SP u rukometu, Emili ... Opširnije »

Golman KMF Intelektualca analizira utakmicu Kupa protiv Grocanskog futsal kluba

Nakon pobede i plasmana u polufinale Kupa FSS region Beograda, golman KMF Intelektualca, Žarko Vuković analizirao je igru svog tima.   Posle nešto lošijeg starta, KMF Intelektualac je nakon prvog dela igre otišao na pauzu sa golom zaostatka 0:1. A jedini raspoloženi igrač u svom timu činio se upravo golman Intelektualca. Vuković objašnjava igru svog tima u prvom poluvremenu. „Posledica toga ... Opširnije »

Vesna Paunovic Djukic: Divlja Tresnja

U ponedeljak, 18. aprila 2016.god. u KC Čukarica održana je promocija zbirke pesama ,,Divlja Trešnja˝  autorke Vesne Paunović Đukić. U ulozi voditelja programa bio je Karlo Astrahan, a pored njega i autorke o knjizi su govorili i Dr Milutin Đuričković, Radomir Stojanović  i Anđelija Đukić. Oni su čitali odabrane pesme iz zbirke i komentarisali  rad Vesne Paunović Đukić čiji su stil ... Opširnije »

Gale Kerber: Voleo bih da sam ziveo u Studenjaku

Nakon održanog, i više nego uspešnog, koncerta rok grupe „Kerber“ a povodom 4. aprila, dana studenata, redakciji Omladinskog sportskog udruženja KMF Intelektualac je pripala čast da malo popriča sa Goranom Šepom Galetom, osnivačem benda. Ono što je sve nas zanimalo je to kako on vidi sebe kroz današnje studente i kako je to nekada izgledalo a kako sada. –Kako Vam ... Opširnije »