ponedeljak , 21 septembar 2020

KMF Intelektualac do prve pobede

U trećem kolu Treće futsal lige „Beograd“  KMF Intelektualac zabeležio je prvu pobedu protiv novajlija u ovom takmičenju KMF Bjankoneri. U hali SC Rakovica  konačan rezultat  je bio 7:4 (2:2). Utakmicu je obeležio veliki broj prekršaja, odlične odbrane domaćeg golmana B. Milićevića i raspoloženi L. Martinović.

KMF Intelektualac do prve pobede

Početak utakmice je pripao domaćima, ali su gosti prvi došli do prednosti iz kontra napada N. Milosavljević u 6 minutu. Posle samo minut večeras odlični L. Martinović je sa dva gola preokrenuo rezultat u korist KMF Intelektualac. Da se na poluvreme ode u egalu pobrinuo se najbolji igrač gostiju na utakmici V. Blagojević u 11 minutu.

Drugo poluvreme je donelo pravu borbu sa obe strane, igralo se u polju bez mnogo šansi za golove. Takav način igre je prouzrokovao i veliki broj prekršaja sa obe strane – sedam za KMF Intelektualac, dok su gosti načinili čak devet prekršaja. Prvi gol iz kaznenog udarca je postigao L. Martinović u 31 minutu, dok je isto ponovio i u 35 minutu za 4:2 i svoj četvrti gol. U tim trenucima je prave bravure na golu pravio golman domaćih B. Milićević koji je odbio sve napade gostiju.

KMF Intelektualac do prve pobede

Na 5:2 iz još jednog kaznenog udarca povisio je kapiten KMF Intelektualac N. Jeremić u 37 minutu. U istom minutu na 6:2 je povisio iskusni M. Jevtović iz odlične akcije domaćih. Prvi kazneni udarac za Bjankonere futsal je u gol pretvorio V. Blagojević u 38 minutu. U 40 minutu je M. Jevtović posle još jednog kaznenog udarca povisio na 7:3, dok je konačni rezultat postigao V. Blagojević iz kaznenog udarca na 33 sekunde do kraja.

KMF Intelektualac očekuju dve prvenstvene utakmice u veoma kratkom periodu takođe sa novajlijama u ligi Futsal Trebinje i odloženi meč sa SUMF Oftal-C. A tome predhodi utakmica kupa protiv drugoligaša KMF Kolubare.