četvrtak , 24 januar 2019

VESTI

Srećni novogodišnji i božićni praznici

Želimo Vam puno zdravlja, sreće, ljubavi, poslovnih i privatnih uspeha. Da Vam novogodišnji i božićni praznici budu ispunjeni radošću, porodičnom toplinom i mirom. Želimo i da Vam naredna godina bude uspešna i da donese sve ono što priželjkujete i čemu se nadate. Mnogo novih uspešnih projekata, kao i da zajedno nastavimo sa unapređenjem ciljanih oblasti. Srećni novogodišnji i božićni praznici. ... Opširnije »

Poraz KMF Intelektualca u derbiju petog kola

U petom kolu Treće futsal lige „Beograd“  KMF Intelektualac poražen je pred oko 70 gledalaca u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu od jednog od favorita za osvajanje prvenstva KMF Palež iz Obrenovca rezultatom 1:6 (0:3). Od samog početka utakmice bilo je jasno da će publika imati šta da vidi u ovoj utakmici. Gostujuća ekipa je na ovu utakmicu ... Opširnije »

Treća uzastopna prvenstvena pobeda za KMF Intelektualac

Drugu utakmicu u poslednjih pet dana KMF Intelektualac je odigrao u okviru odloženog drugog kola Treće futsal lige „Beograd“.  Na kojoj je zabeležio i treću uzastopnu prvenstvenu pobedu protiv još jednog novajlije u ovom takmičenju SUMF Oftal-C, u hali SC „Vraž“ na Zvezdari  konačnim rezultatom  3:5 (1:2). KMF Intelekutalac je ponovo otvorio utakmicu golom u ranoj fazi utakmice, a strelac ... Opširnije »

KMF Intelektualac siguran na prvom gostovanju

U 4. kolu Treće futsal lige „Beograd“ i prvom gostovanju u ovoj sezoni KMF Intelektualac zabeležio je pobedu protiv novajlija u ovom takmičenju Futsal Trebinje. U hali SC „Vraž“ na Zvezdari  konačan rezultat  je bio 2:7 (1:2). Od samog početka meča favorit u ovom meču KMF Intelektualac  je pokazao da je došao po tri boda. Pa je već u trećem ... Opširnije »

KMF Intelektualac do prve pobede

U trećem kolu Treće futsal lige „Beograd“  KMF Intelektualac zabeležio je prvu pobedu protiv novajlija u ovom takmičenju KMF Bjankoneri. U hali SC Rakovica  konačan rezultat  je bio 7:4 (2:2). Utakmicu je obeležio veliki broj prekršaja, odlične odbrane domaćeg golmana B. Milićevića i raspoloženi L. Martinović. Početak utakmice je pripao domaćima, ali su gosti prvi došli do prednosti iz kontra ... Opširnije »

Poraz KMF Intelektualca u prvom kolu futsal lige

U prvom kolu Treće futsal lige „Beograd“ u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu KMF Intelektualac je poražen od Gročanskog futsal kluba rezultatom 0:4 (0:0). Prvo poluvreme proteklo je u rovovskoj borbi oba protivnika, bez velikog broja šansi. Najbolju priliku u prvom poluvremenu propustio je igrač KMF Intelektualac L. Martinović kada je iz kontra napada šutirao tik pored gola ... Opširnije »

KMF INTELEKTUALAC Turbulencije u susret novoj takmičarskoj sezoni

Početkom septembra 2018. godine u sportskom centru Sinđelić, pripreme pred početak nove futsal sezone započeo je sad već može reći prepoznatljiv „KMF Intelektualac“. KMF INTELEKTUALAC Turbulencije u susret novoj takmičarskoj sezoni Uprava sportskog udruženja koji čini grupa entuzijasta predvođena predsednikom, generalnim sekretarom i članovima upravnog odbora postali su svesni da je došao momenat kada je u klub potrebno načiniti nekoliko ... Opširnije »

Završen projekat Nadogradi stečeno znanje

Projekat „Nadogradi stečeno znanje“ pod pokroviteljstvom grada Beograda-Kancelarije za mlade zvanično je završen u nedelju 15.07.2018. godine. Projekat koji je organizovalo Omladinsko sportsko udruženje KMF Intelektualac, kako je organizacioni tim na završnoj konferenciji izložio, je uspešno realizovan sa zavidnim rezultatima. U sedištu udruženja zadnjeg dana projekta organizacioni tim je okupljenima i zainteresovanoj javnost ukratko izložio tok i rezultate projekta. Tom ... Opširnije »

Projekat Nadogradi stečeno znanje uveliko traje

Projekat pod nazivom „Nadogradi stečeno znanje“ za sada se uspešno realizuje. Projekat koji je organizovalo Omladinsko sportsko udruženje KMF Intelektualac, pod pokroviteljstvom grada Beograda – Kancelarije za mlade ugostio je svoje učesnike već dve subote. Prve subote su održana predavanja „Uvod u preduzetništvo i pozicioniranje na tržištu“ i „Upravljanje projektima i vremensko pozicioniranje“. Odziv na sam projekat je zanimljivo dobar, ... Opširnije »

Nadogradi stečeno znanje

Prijave za projekat pod nazivom „Nadogradi stečeno znanje“, pod pokroviteljstvom Grada Beograda-Kancelarije za mlade, su otvorene i traju do 31. maja 2018. godine. Prijavu možete poslati tako što ćete popuniti prijavni obrazac ovde ili to uraditi direktno na linku www.intelektulac.rs/prijava. Ukoliko imate između 18 i 32 godine, studirate ili ste završili studije na Beogradskom Univerzitetu i imate želju da pokrenete ... Opširnije »