utorak , 22 septembar 2020

FUTSAL KLUB

  • OPIS
  • STRUČNI ŠTAB
  • TIM
  • TABELA Treće futsal lige „Beograd“
Od 2008. godine postojimo kao sekcija malog fudbala. Sekcija je bila sastavljena od mladih ljudi, prevashodno studenata, koji su se bavili sportom, ali su ujedno i bili učlanjeni u različita omladinska udruženja. Nakon nekoliko godina rada i delovanja pojedinaca u sklopu udruženja građana i sportske (futsal) sekcije dolazi se na ideju da sve objedini u jednu celinu i da kao takva organizacija nastavi sa javnim nastupima.

Odmah po registraciji u APR-u naša organizacija postaje punopravni član Fudbalskog saveza Beograda. Naša sportska organizacija (futsal klub) u FSB počinje da se takmiči u Drugoj futsal ligi „Beograd“ u takmičarskoj sezoni 2014/15 gde se takmičimo pune tri godine. Od takmičarske sezone 2017/18 liga menja naziv u Treća futsal liga „Beograd“ gde nastavljamo da se takmičimo.

U prvim godinama postojanja značajniju podršku pružaju četiri Udruženja studenta Studentsko grada, a nakon nekoliko godina postojanja podrška postojanju futsal kluba dobija mnogo  širi format.

Futsaleri su mladi perspektivni i uspešni obrazovani ljudi ili studenti koji od prvih dana svog poznanstva ostavljaju srce na terenu jedni za druge. Pa tako kroz godine postojanja igrački kadar je postao i jeste spoj mladosti i iskustva.