субота , 14 јул 2018

Studenti sa klupica i ovog puta salju energiju orlovima

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva pobedom protiv Mađarske, rezultatom 86:78. A ono što treba da raduje sve studente u Beogradu jeste da i naredne uspehe Orlova mogu pratiti u pravoj navijačkoj atmosferi u Studentskom gradu.
Studenti sa klupica i ovog puta salju energiju orlovima

Studenti sa klupica i ovog puta šalju energiju orlovima – Evropsko prvenstvo u košarci 2017

Preko 300 studenata uživalo je po lepom danu u utakmici naših košarkaša. Na samom početku organizatori su imali tehničkih problema pa prenos nije počeo odmah. Ali već u drugoj četvrtini mogli smo da uživamo u već viđenoj navijačkoj atmosferi na popularnim „klupicama“ karakterističnim za prve dane prenosa.

Udruženja studenata Studentskog grada i udruženje Intelektualac obećavaju već od sledećeg meča naše košarkaške reprezentaciji navijanja kao i predhodnih godina.

Ustanova studentski Centar „Beograd“, DKSG, Ultra energy i GO2travelling učinili su sve da organizatori pripreme neometano praćenje nastupa naših košarkaša. Prigodan program i sjajne partije Marjanovića, Jovića i ostalih reprezentativaca paliće atmosferu u narednim danima na popularnim „klupicama“.

Studenti sa klupica i ovog puta salju energiju orlovima. Meč 1/4 finala naše reprezentacije je na programu u sredu 13.09.2017. od 20:30h, vidimo se!