понедељак , 13 новембар 2017

Futsal klub

  • Opis
  • Stručni štab
  • Tim
  • Tabela Treće futsal lige „Beograd“
Od 2008. godine postojimo kao sekcija malog fudbala u okviru četiri studentska doma u Studentskom gradu. Sekcija je bila sastavljena od mladih ljudi, prevashodno studenata, koji su se bavili sportom ali su ujedno i bili učlanjeni u različita omladinska udruženja. Nakon nekoliko godina rada i delovanja pojedinaca u sklopu udruženja građana i sportske (futsal) sekcije dolazi se na ideju da sve objedini u jednu celinu i da kao takva organizacija nastavi sa javnim nastupima.

Odmah po registraciji u APR-u naša organizacija postaje punopravni član Fudbalskog saveza Beograda. Naša sportska organizacija (futsal klub) u FSB počinje da se takmiči u Drugoj futsal ligi „Beograd“ u takmičarskoj sezoni 2014/15 gde se tamičimo pune tri godine. Od takmičarske sezone 2017/18 liga menja naziv u Treća futsal liga „Beograd“ gde nastavljamo da se takmičimo.

U prvim godinama postojanja značajniju podršku pružaju četiri Udruženja studenta Studentsko grada.

Futsaleri su mladi perspektivni i uspešni studenti ili mladi obrazovani ljudi koji od prvih dana svog poznanstva ostavljaju srce na terenu jedni za druge. Pa tako kroz godine postojanja igrački kadar je postao i jeste spoj mladosti i iskustva.