utorak , 19 mart 2019

KMF Intelektualac siguran na prvom gostovanju

U 4. kolu Treće futsal lige „Beograd“ i prvom gostovanju u ovoj sezoni KMF Intelektualac zabeležio je pobedu protiv novajlija u ovom takmičenju Futsal Trebinje. U hali SC „Vraž“ na Zvezdari  konačan rezultat  je bio 2:7 (1:2).

KMF Intelektualac siguran na prvom gostovanju

Od samog početka meča favorit u ovom meču KMF Intelektualac  je pokazao da je došao po tri boda. Pa je već u trećem minutu poveo preko S. Jovanovića. Isti igrač je iskoristio grešku čvrste, ali pre svega korektne ekipe Futsal Trebinje u 13. minutu, i povećao je prednost KMF Intelektualac na 2:0. Odlično postavljena odbrana od strane trenera M.Markovića, odlične odbrane golmana M. Milosavljevića i strpljiva igra od strane igrača KMF Intelekutalac su odolevale sve do 17. minuta kada je J.Stošić smanjio na 1:2 čime se otišlo na odmor.

U drugo poluvreme KMF Intelektualac je ušao više okrenut napadu i takva igra je dovela do dva brza gola.  U akcijama su  učestvovali svi igrači KMF Intelektualac, a egzekutor je bio G. Nedović u 22. i 24. minutu. Golman M. Milosavljević je nastavio sa dobrim odbranama i u drugom poluvremenu.  Ali je loptu iz mreže drugi put morao da izvadi u 27. minutu posle gola M.Đuričića.

Na 2:5 je svojim trećim golom u 30. minutu povisio G.Nedović. A drugi het trik za KMF Intelektualac u ovom meču postiže S. Jovanović u 32. minutu. Konačan rezultat u ovoj utakmici postavlja L.Martinović u 34. minutu. Ono što mora da raduje trenera M.Markovića u ovoj utakmici je strpljiva igra cele ekipe, odlične odbrane M.Milosavljevića koji je na ovoj utakmici branio umesto odličnog  B. Milićevića i  raspoloženi igrači u napadu i čvrsti u odbrani.

Već u sredu KMF Intelektualac na istom mestu igra odloženi meč drugog kola  Treće futsal lige „Beograd“ protiv SUMF Oftal C. Dok sledeći vikend u goste dolazi jedan od favorita za osvajanje prvenstva KMF Palež iz Obrenovca predvođeni majstorima igre na petoparcu braćom Grujičić i Perišićem.