utorak , 22 septembar 2020

Janković se vratio u matični klub zadnjeg dana prelaznog roka

Pripreme KMF Intelektualac je počeo odmah posle novogodišnjih praznika, za drugu polusezonu Treće futsal lige Beograd koja počinje zadnje nedelje februara.

Svi igrači iz predhodne polusezone su na okupu, predvođeni trenerom M. Markovićem. A u zimskom prelaznom roku u klub je došlo nekoliko novi igrača V. Petrović, P. Zec i N. Nikolov, svi iz omladinske futsal ekipe KMF FON. Koji su ujedno i osvajači prve omladisnke futsal lige u regionu Beograd.

Zvezda ovog prelaznog roka za KMF Intelektualac je definitivno povratak V. Jankovića u svoj matični klub iz KMF Zemun samo pravo. Povratak se na iznenađenje mnogih desio zadnjeg dana prelaznog roka.

Janković se vratio u matični klub zadnjeg dana prelaznog roka

U sklopu priprema za drugu polusezonu naš futsal klub je odigrao nekoliko prijateljskih utakmice:

KMF FON – KMF Intelektualac   0 : 9

SK Ekonomist – KMF Intelektualac 3 : 1

KMF Banjica Beograd – KMF Intelektualac  3 : 3

Rezultati iz ovih prijateljskih pripreminih utakmica i nisu stvaran odraz stanja na terenu. Tokom tih utakmica se desilo mnogo neiskoršćenih prilika za bolje rezultat.

Futsal ekipa našeg kluba će u drugom delu pokušati da popravi skor iz prvog dela i uđe u trku za prvaka regiona Beograd.

Ovim putem pozivamo sve koji to žele da postanu deo KMF Intelektualac kao član, simpatizer, prijatelj, sponzor, saradnik. Organizacija funkcioniše kao jedna velika porodica i poziva vas da budete deo te porodice. Vidimo se na tribinama!